Ensamhelg

januari 07, 2018

Vi har haft tjejweekend, Alicia och jag. Pappan i huset har varit iväg en sväng och hjälpt till med lite grejer i Sverige, så vi har varit ensamma från fredag eftermiddag till söndag vid lunchtid.

Jag var riktigt ivrig och hade storslagna planer för allt möjligt vi skulle hitta på. Gå på stan, baka semlor, titta på nån barnfilm, ha fredagsmys...

Det är så himla sällan jag får ha henne för mig själv på det sättet längre, för numera handlar det oftast bara om nån timme här eller där. Och jag saknar det, om jag ska vara ärlig.

Och fort har det gått. Svisch sa det, så var helgen förbi. Sambon dök upp vid lunchtid idag och Alicia spände ögonen i honom och sa "ja ha vari lite ensam på dej!!" :)

Vi hade fredagsmys i fredags, och sen har jag suttit de senaste kvällarna och plockat ihop fotoböcker då jag fick en rabattkod på det. Så det gjorde jag fredag kväll.

Lördag byggde vi lego, tvättade två maskiner och diskade en maskin, var ute då det snöade - både en sväng till parken samt på promenad ut mot havet, bakade morotssemlor och sen hade jag oceaner av egentid då fröken somnade innan klockan blev 20. Hon är såååå tröööötttt på kvällarna nu de dagar som hon inte sover dagtid. 

Jag dukade upp lite ostbricksrester från nyår, drack te och tände doftljus, myste med katten i famnen under en filt med en bok.

Idag är det söndag, vi har städat lite och sen handlade vi efter att sambon kommit hem. Lagat mat och badat och sånt där. Fröken jättetrött ikväll också.

Det är värsta storman där ute och det har blinkat i lamporna flera gånger. Verkar vara många utan el i området, men vi har vår kvar ännu i alla fall.
   

You Might Also Like

0 kommentarer