De va svart svart här, de va svart svart där...

november 23, 2017

Inlägget innehåller affiliate-länkar

Det ska bli mycket skönt sen när den Black Friday-hysterin är över. :D Mailboxen fullkomligt svämmar över av erbjudanden, men det finns förstås både bra och dåliga sådana.

Jag har redan börjat fynda, för det blir lite tight om fritid imorgon då jag ska på julfest på kvällen (och så ska det ju ställas i ordning bord och dekorationer och sånt innan också). Jag fick mejl från Adlibris om att de tjuvstartade med -20% redan idag "eftersom du är en av våra bästa kunder", man tackar ju och tar emot! Annars är det -15% på allt (utom presentkort) som gäller.

Oavsett så hittade jag en hel del intressant, bl.a. har de sänkt priset på årets Pixi-julkalender till 12,90 - dvs nästan halva priset av vad de var innan, och så rabattprocent på det då till. Jag tycker så mycket om denna typ av kalender, den innehåller inte choklad eller onödiga prylar, böckerna kan läsas gång på gång och de är tillräckligt små för att t.ex. kunna ha i bilen när man åker på resa! :)

Sen hade jag fått erbjudande från Spotify också, om tre månader premium för priset av en. De brukar ha dessa erbjudanden både inför sommar och inför jul, så man får ju halva året med premium för priset av två månader. Jag lyssnar inte sååå mycket på Spotify att det skulle vara värt pengarna att betala 10 euro varje månad, så andra halvan av året kan jag gott stå ut med lite reklam.

Indiska hade också tjuvstartat med -30% på allting idag. Och händelsevis var det väl just ungefär adlibris och indiska jag hade tänkt handla hos! Samt ett par butiker däröver. Spotify var också väntat eftersom de brukar ha de där erbjudandena varje sommar och vinter. Men imorgon tänkte jag satsa på leksaker, och sen ska vi ännu iväg och "shoppa fysiskt" nästa helg för att komplettera det sista. Sen ska det väl vara klart. Skönt!

Det var lite snöstorm i morse! Och 20 sekundmeter hade det utlovats, vilket definitivt kändes då man klev runt husknuten i morse och det stormade rakt från havet. Så värst mycket snö hade det inte hunnit komma då ännu vid sjutiden, så det gick bra att cykla. Men redan vid lunchtid var det ett riktigt winter wonderland ute, sen blev det varmare och lagom tills jag skulle hämta lilla fröken så regnade det.

Liiite snö kunde ju få ligga kvar tycker man, så det inte är så himla mörkt. Vid tre börjar det skymma och vid 15:30 då jag hämtar Alicia börjar det redan bli mörkt, och då ska det liksom bli ännu mörkare under en månads tid framöver! Huhu.

Igår kom förresten rapporten över finländarnas internetvanor. Statistiknörden i mig tycker att sånt här är intressant, så jag ska försöka skriva ihop ett inlägg om detta och återuppliva min "tech tuesday" och kategorin "video killed the radio star". Det var LÄNGE sedan jag skrivit något på det temat nu.

Ja, som ni märker så börjar bloggtorkan ge med sig lite! Hooray and up she rises...
 

You Might Also Like

0 kommentarer