Lägesrapport

oktober 06, 2017

Okej. Dags att slänga in några rader här. Jag har landat lite i en ny vardag denna vecka. En vardag där man inte behöver oroa sig så himla mycket. 

...och det är såååå sköööönt!!! Nu ska jag banne mig njuta av resten av hösten!

För det första är jag så oerhört lättad över att inte behöva vara ledsen och bekymra mig om den där stora grejen. Men det här kan jag inte skriva desto mer om, då det inte gällde mig.

För det andra har jag precis avklarat första veckan på mitt nya jobb. Det är nya arbetsuppgifter och en del nya termer och grejer att sätta sig in i, men det ska nog gå bra bara man blir varm i kläderna. Det här förtjänar egentligen ett helt eget inlägg, jag hade skrivit ett också men inte hunnit publicera innan allt vändes uppochner.

Precis en vecka innan det tidigare jobbet tog slut, blev jag erbjuden fortsatt jobb. Jag fortsätter hos samma enhet där jag vikarierat sedan mars, men med andra arbetsuppgifter och i en annan byggnad (fortfarande på gångavstånd!). Jag blev antagligen tillfrågad p.g.a. interna arrangemang, för att de varit nöjda med mig på dåvarande jobb, och för att jag sökte ett ungefär likadant jobb för mindre än ett år sedan (blev då reserv). Jag är supersuperglad över att inte behöva lägga energi på att fundera över jobbsituationen den närmaste tiden.

Det var ju en himla tur att det inte gick att ändra dagvårdstimmarna för bara en månad... ;)

I tisdags gjorde jag som sagt ett inhopp på gamla jobbet, och nästa vecka blir det ännu ett. Och hela höstlovsveckan ska jag vara där också. Så lite mjukstart är det väl. :)
  

You Might Also Like

0 kommentarer