Helgrapport m.m.

oktober 16, 2017

Hmm, när har jag tro senast skrivit och vad har jag skrivit om? Känns som att bloggrutinen håller på att gå riktigt åt skogen numera.

Jag har väl inte skrivit på evigheter (i mina bloggmått mätt alltså) egentligen. Jag har haft ganska fullt upp med att sätta mig in i nytt jobb och lära känna nya kollegor och sedan bara landa hemma. Man tycker ju inte att det borde vara en sååå stor grej egentligen, men förändringar tar oftast mer energi än man tror, då man liksom är på alerten för att snappa upp allt och lära sig.

Hur som helst.

Helgen kan jag ju rapportera kring iaf! Lördag kväll hade jag bokat in middagsdejt, så vi satt på tre kvinn hand och åt god mat och diskuterade allt och inget. Sen råkade det sig liksom bara så, att vi av en slump upptäckte att det kanske var nåt sevärt på den lokala krogen också, så det blev en lite längre kväll än tänkt. Oops, hehe! 02:30 var jag iaf hemma och kröp i säng, och väckningen kom vid 07:45. Men håller man sig till lagom många glas kan man ha roligt och fortfarande orka upp följande morgon.

Igår passade vi därmed på att städa och handla och ta en lågpromenad i skogen. Lång är ju relativt när man har med sig en tvååring, men vi gick runt en motionsslinga och det var kanske 250 meter på slutet då frökens ben blev trötta och hon hoppade upp på axlarna. Sen var vi ännu och hälsade på hos sambons föräldrar på kvällen efter att vi ätit.

Idag är det måndag. Höstlovsvecka, och jag är tillbaka och vikarierar på gamla jobbet. Det är två veckor sen jag slutade men det känns som att jag aldrig varit borta, haha! Funkar att bli flyttad lite hit och dit då det är samma arbetsgivare. Sambon och Alicia har haft ledig måndag istället för tisdag så det blev långhelg för deras del.
   

You Might Also Like

0 kommentarer