Onsdag

september 27, 2017

Vilken dimma det låg över bygden i morse! Helt grått överallt, och jag fick börja leta fram både reflexmundering och cykellampor. 

I måndags kväll var jag på yoga. Det var inte lika lätt denna gång som första gången, om vi säger så. Dels tyngre övningar, dels en som jag inte klarade av alls p.g.a. stelhet. Men kroppen blev väldigt avslappnad.

Igår hade jag ett givande möte på eftermiddagen, och hemma var det sedan bad och modellera som gällde för hela slanten.

Idag är det onsdag och jag har sakteliga börjat "knyta ihop säcken" på jobbet. Nu är det bara två dagar kvar på det ställe jag vikarierat sedan mars och jag kommer att sakna både jobbet i sig (man lär sig något nytt varje dag), samt alla trevliga kollegor. Tiden har verkligen gått fort! Dock verkar dom inte klara sig utan mig, heheheh, så jag kommer att göra ett inhopp där på tisdag också, och kanske lite nu och då framöver.
  

You Might Also Like

0 kommentarer