Longtimenosee, typ

september 12, 2017

Man ska inte spara helgrapporten till tisdag inte, för nu sitter jag mest och kliar mig i huvudet och undrar vad vi egentligen gjorde, samt om det inte vore dags för en ny helg snart?

Just tisdagar är den trögaste dagen på hela veckan tycker jag, måndagar är liksom "nya" medan tisdagar bara smakar trä och sen vänder det liksom igen.

Ja. Några storverk gjorde vi väl inte över helgen, men den trevligaste aktiviteten var definitivt när jag fick hålla en liten liiiiiten katt i famnen en stund. Åååh! Somliga blir babysjuka, medan denna crazycatlady blir kattsjuk.

Jag funderar en hel del på vad jag ska börja göra då denna månad, och därmed jobbet, tar slut. Har sänt ett par ansökningar till intressanta ställen där jag rimligtvis borde ha en chans att få jobb, och så har jag hört ryktas om en del platser som kanske behöver jobb så småningom. Egentligen skulle det inte störa så mycket ifall jag råkar bli ledig en månad eller så, men nån längre tid vill jag absolut inte sitta hemma nu då vi fått igång vardagen så den rullar på och fröken har en dagvårdsplats där hon stortrivs.

Min Timehop-app påstod att det idag är 23 år sedan Party of five-serien (Ensamma hemma) hade sin USA-premiär. Vilka minnen! Den här, och My so called life, definierar liksom mina tweens-år. Kan fortfarande höra gitarren och introt dra igång. Borde kanske återse den nån gång, jag gjorde det för några år sedan så den borde väl rimligtvis hittas nånstans. Men inte ikväll, för ikväll kommer det en film med Gerard Butler (på Liv-kanalen), haha!
  

You Might Also Like

0 kommentarer