Höstlista

september 11, 2017

September är här (ja, det börjar väl vara ganska länge sedan nu, men dagarna bara rusar förbi!) och med den även hösten. Jag har för mig att jag besvarade denna höstlista även ifjol, så det får väl bli en årlig tradititon! :)


Beskriv din höst i tre ord?
Halsduk, färger, ljuslyktor

Vad är dina planer för hösten?
Att hitta ett nytt jobb, mitt nuvarande vikariat tar slut om några veckor.

Hur höstmyser du?
Hopkurad i soffan med en tekopp och spinnande katt, i skenet av levande ljus. What a cliché! Eller så packar jag kameran och går på fototur en solig dag då löven lyser upp.

Vad är det bästa med hösten?
Alla färger i naturen, att luften känns så frisk, och att man med gott samvete kan stanna inne under regniga dagar.

Vad är det sämsta med hösten?
Mörkret. Utan tvivel. Jag tycker det kunde vara som i augusti året om! Dvs solen går upp innan man själv ska upp, och så går den ner sådär lagom vid 21:30-ish. Eventuellt kan detta petas ner från förstaplatsen till förmån för dagisbaciller, men det är jag lyckligt ovetande om än så länge...

Hur ser din höstoutfit ut?
Tja, jag klär mig mera praktiskt än snyggt numera, då jag antingen cyklar och/eller rör mig med en tvååring. Men gärna kunde den bestå av boots, klänning/kjol och svarta tjocka strumpyxor, läderjacka och en stor mysig halsduk.

Vad kommer du dricka i höst?
Säkerligen ungefär samma sak som under resten av året...? Men té-konsumtionen ökar markant jämfört med under sommaren.

Vad är den höstigaste maträtten?
Måste vara nån typ av gryta. Värmande och mustigt!

Ska du resa någonstans i höst?
Inga planer på något sånt.

Hur förbereder du dig inför vintern?
Gråter, haha. Nä, men inte på något speciellt sätt, försöker mest förtränga eländet. Funderade faktiskt härom dagen då morgontemperaturen låg på 3 grader celcius, hur man egentligen kunnat överleva strängare kyla än så!

You Might Also Like

0 kommentarer