Fredag

september 29, 2017

Lika gråmulet som det varit ute den senaste tiden, så har jag också känt mig. Men nu är det snart slut på årets sämsta månad och förhoppningsvis vänder det till det bättre i oktober.

Jag hade ju planerat vända september till något positivt och oktober till må-bra-månad, men just nu ser jag inte riktigt hur det skulle lyckas. Jag hoppas att jag iaf har fått hela sanningen denna gång (något säger mig att jag inte fått det, men det behöver ju inte vara så) och att vi småningom kan pusta ut. Jag hoppas det.

Det finns förstås också mycket att glädjas för just nu, samtidigt som nånting annat liksom överskuggar. Bådadera skulle jag gärna berätta om, men av väldigt olika anledningar kan jag inte.

Nu inleder vi helgen i alla fall. Tänkte vi skulle göra en tur via graven och fixa lite höstblommor och tända ljus där. Imorgon är det 17 år sedan den morgonen då mamma oväntat dog.

Till glädjeämnena hör att vi har blivit utsedda till kattvakter över helgen. Här ska nosas kattungedoft, åååh så jag längtar. ♥

Och så blev jag överraskad med en present på jobbet igår, från alla kollegor på kontoret. Det hade jag inte alls väntat mig, har ju ändå inte varit där sååå lång tid. Vi ses dock redan på tisdag då jag gör ett inhopp igen. :)

...och så är det ju lönedag idag också!
   

You Might Also Like

0 kommentarer