Frajjdejj!

september 15, 2017

Och så var det redan fredag! Märkligt det här.  Dagarna flyter på och flyter ihop liksom. 

Vi kan väl börja med gårdagen i alla fall. Efter en morgon med en hel rad mystiska teknikrelaterade problem på jobbet, unnade jag mig sushi till lunch. Mums! Sen var jag och plockade upp lite fynd på vägen hem. Ett par vinterskor och några pyjamas hittade vidare till oss från en av Alicias dagvårdskompisar och så ett annat loppispaket från posten.

Det är ju lite tråkigt när ungen inte växer så fort längre, man får ju nöta på samma kläder en evighet. Jag som gillar att fynda får ju börja begränsa det hela då det ju liksom inte är nån vits att ha hundra tröjor i samma storlek. Jag tänker liksom lite att man får "passa på" då det troligtvis inte blir några fler ungar men nu har vi verkligen allt vi behöver i stl 98(/104) - som fröken inte ens börjat på än.

Förr shoppade jag massor åt mig själv, så jag har väl liksom flyttat över problemet till barnkläder istället, suck...

För att inte tala om såna där "fina" kläder som man inte kan köpa längre, annat än att ha liggandes i skåpet då, typ. Det gick ju bra med finkläder medan hon bara låg och sprattlade på golvet, men numera vill man ju gärna att ungen ska kunna leka fritt utan att begränsas av kläder som inte töjer eller annars av nån anledning är ömtåliga.

Hur som helst. Fröken verkar ha ärvt mitt intresse, för när hon fick se grejerna igår (paketet öppnade jag inte ens i hennes åsyn) så skulle skorna på direkt och ena nattlinnet också. Skorna fick vi i alla fall, efter mycket protester, bort från fötterna när det var dags för middag (dessförinnan hade de nog varit av vid diverse toalettbestyr, men skulle absolut på igen) och nattlinnet vägrade hon ta av sig så det fick hon sova i. Envisa unge! :D

På tal om att sova, jag vet inte om jag nämnde det, men förra helgen bestämde hon sig plötsligt på söndagen för att hon inte skulle sova nån middag... Så det var första gången hon var vaken från morgon till kväll, 2 år och 4 månader gammal. Jag tycker det känns tidigt att lämna bort dagsömnen, och hon var nog myyycket trött under eftermiddagen och kvällen sen. Men jag antar att det kommer nån sån här "mellantid" småningom, då hon sover hos dagmamman men inte hemma.

Jaja, det blev väl mest svammel idag men så får det va ibland! ;)
  

You Might Also Like

0 kommentarer