Veckouppdatering?

augusti 18, 2017

Jaha, börjar kanske vara dags att skriva något här igen då det snart gått en vecka sen senaste inlägget!?

Tror inte att vi gjort något speciellt, vi har fullt upp med ekorrhjulet. Sambon jobbar heltid två veckor pga semesterarrangemang på jobbet (är istället ledig flera dagar i sträck i slutet av månaden). Jag är fortsättningsvis förkyld, inne på fjärde veckan nu... Alicia envisas med att inte tillåta somliga kroppsfunktioner och är därför på uruselt humör mellan varven.

Men vi kämpar på, har varit ute en hel del kvällstid och plockat smultron och hallon och utforskat omgivningarna.

Jag läser mycket för tillfället. Och ser på film (dock ej min favoritfilm som kom på TV, pga fick andnöd bara av att se trailern). Lite så där för att slippa tänka ni vet. Jag har liksom vissa tendenser att alltid tänka det värsta (inbillar mig på nåt sätt att det ska förbereda mig ifall det värsta händer, sen den gången det värsta faktiskt hände och jag var helt oförberedd) och det är ju hemskt tungt att gå och tänka katastroftankar flera veckor i sträck, särskilt ifall det sen visar sig vara helt i onödan. Bara en knapp vecka kvar nu till en första preliminär bedömning...

Och lite sommarväder har vi ju fått! Lagom till att skolorna startat och folk återvänt från semester... Det har varit kring 22 grader och sol nu denna vecka. Men kallt på morgonen! 

You Might Also Like

0 kommentarer