Ombytta roller, deppiga besked och trevliga fynd

augusti 26, 2017

Inlägget innehåller en affiliate-länk

I torsdags var det jag som förde fröken till dagmamman, för första gången sedan hon började i april. 

Sambon behövde åka tidigare på morgonmöte och jag har lite flex att ta av, så det kändes onödigt att dra upp henne tidigare och stressa. Fröken var samarbetsvillig och glad och mamman stämplade in på jobbet kl 7:58.

För övrigt känns det ingenting av operationen i onsdags. Ingenting. Som om den aldrig ägt rum. Den var väl inte speciellt stor heller förstås, men det borde väl åtminstone ömma när man rör på sig eller nuddar området.

Jag ljög förresten när jag sa att det var andra gången jag blev sydd. Det var den tredje! Jag har opererat bort en visdomstand också. Det var heller inte så trevlig upplevelse att gå runt med trådar i munnen, blää.

Fredagen spenderades även den på jobbet, dock ingen fredagsfeelis alls då det blev klart att vikariatet (som visserligen blivit förlängt en gång redan) verkligen tar slut i slutet av september. Åååh, orka börja med jobbsökning igen... Och arbetskraftsbyrån har börjat sända jobberbjudanden redan, trots att jag inte ens är arbetslös ännu...

Jag har trivts så himla bra där, det har varit omväxlande arbetsuppgifter, jättetrevliga kollegor och smidiga tider så att fröken inte får så långa dagvårdsdagar. Känner nån till ställen där det behövs driftig personal här i krokarna så tipsa gärna! :) Jag vill helst ha nån typ av kontorsjobb. Det enda jag egentligen inte vill jobba med är mat (eller snarare städ/disk av sådant, pga kladdfobi) eller vård/säljjobb (pga ganska introvert, det här med att pyssla om och skapa personliga relationer med främmande människor är inte min grej, medan t.ex. kundservice inte är nåt problem då det är det är sakfrågor och inte något personligt).

Från en sak till en annan. Såg att Campadre hade kampanj på både Reimas höstkläder (-50%!) samt Pax-skor. Så jag beställde en jacka åt Alicia inför följande vår, för 30 euro istället för 60. Grejen med Campadre är väl att de har erbjudanden på märkesvaror bara en kort tid, som sedan byts ut typ dagligen. Vill du registrera dig för att ta del av erbjudanden kan du göra det här.

Vi tänkte väl att vi skulle hitta på nån slags utflykt nu på eftermiddagen, bara alla vaknar och är hemma igen.
  

You Might Also Like

0 kommentarer