Lördag

augusti 12, 2017

Lördag. Här ligger jag i soffan och är så evinnerligt trött på att vara sjuk. Det är tungt att jobba, det är tungt att ta hand om barn, det är tungt att försöka få nån mat i sig och det är tungt att hosta upp lungorna stup i kvarten. Näääär skaaaa detta gå öööver?! 


Sambon och Alicia (som tack och lov är friska nu) har varit ut på förmiddagen, hälsat på sambons farmor som firat 95 år och sedan lekt i parken. Jag har sovit. Jag somnade på soffan vid 22 igår också men var ändå helt slut när jag vaknade. 

Det är inte bara det här heller, jag går och grubblar över en grej som gör att jag mår väldigt dåligt och mitt stress-knä har börjat ge sig till känna igen. Jag är väldigt väldigt orolig och hoppas att det verkligen inte är nånting. Overkligt är vad det är. Visar väl sig småningom, men det är ju ren tortyr att gå och vänta på besked. 
 

You Might Also Like

0 kommentarer