Helgrapport, villaavslutning-edition

augusti 28, 2017

Vi har hållit oss i stan hela helgen, tyvärr får man kanske säga? 

Nä, men det här med att åka ut till (pappas) villan med fröken får nog bli ett projekt för senare år. Vi har faktiskt inte varit där på hela sommaren. Det känns lite svårt då det inte direkt finns nån tomt utan mest bara skog och berg, och inomhus finns det en farlig brant trappa.

Men vi har haft det bra ändå! Lördagen lagade vi god mat som avnjöts tillsammans med lite vin, och så blåbärspaj till efterrätt. Mums!

Vi lyckades även pricka in en regnskur precis då vi for på utflykt. 15% chans till regn den dagen och naturligtvis måste det komma precis när vi parkerat invid naturstigen, haha! Nå, vi tog en sväng via affären först, och sen hade det tack och lov slutat att regna så vi kunde genomföra vår promenad.

På kvällen såg vi på film och åt godis efter att fröken somnat.

Söndag plockade vi i ordning lite hemma, och så har vi hälsat på hos sambons föräldrar en sväng.

Det börjar visst bli kallt på morgnarna, så jag tyckte att det vore bäst att leta fram lite skalkläder. Så fröken fick prova ett par utebyxor "lite snabbt innan läggdags". Förutom att det ju inte alls blev speciellt snabbt. Fröken fattade stort tycke för byxorna och "åååh!":ade och "Lici klä på schäjjv" och "titta hängslor!!! opp på axlana!" och "crocsen också på!" och "gummibande ska va under foten!" och sådär bortåt. "Ja vill ha påååååå dom!" tyckte hon när vi sa att det var dags att borsta tänderna, så för att minimera troliga utbrott fick det bli så.
  

You Might Also Like

0 kommentarer