Helgrapport och sammanträffanden

augusti 21, 2017

Måndag idag och ytterligare en helg avklarad.

Vi är tydligen yra och hispiga hela bunten med noll förmåga till planering och så där, så det blir mycket oförutsedda incidenter som borde ha förutsetts. Eller så är det såhär det blir när programmet är fullt och ingen liksom orkar engagera sig. Det märks så tydligt när man liksom kommer "ur" det invanda schemat.

Hur som helst. I lördags passade vi på att äta ute, och så har vi hälsat på hos både sambons föräldrar och hos pappa.

Idag är det måndag och vi får väl försöka strukturera upp en fungerande vardag för denna vecka. ;) Det blir en del omändringar i schemat även denna vecka då det är 5d jobb/dagvård + tidiga morgonmöten och läkarbesök och så en fotografering på det. Nå, nästa vecka blir det bara 2d jobb/dagvård för somligas del då sambon och Alicia är komplediga...

Jag blev så glad när jag hörde att de har fotografering även hos dagmammor och inte bara på dagis! :) Man vet ju aldrig riktigt hur det funkar så där som förstagångsförälder. Ska bli sååå roligt att se resultatet sen, det skulle bli både gruppbild och enskild bild.

Det är också en så lustig grupp hos dagmamman, liksom lite "version 2.0". Jag finns själv på skolfoto med 3 av 4 övriga föräldrar (eller alltså någondera ur föräldraparet), så det är ju lite lustigt. Men det blir väl lätt så på små orter. :)
  

You Might Also Like

0 kommentarer