Söndag och måndag

juli 03, 2017

Söndag igår. Fröken och jag var på tu kvinn hand (eller tre om man räknar katten) eftersom sambon var iväg på roadtrip. 

Vi hade en skön och relativt avslappnad dag (så avslappnat det nu kan bli med en tvååring, höhöhö), förmiddagen spenderade vi i lekparken, sen hem och äta lunch samt vila, och så var vi in till stan en stund på eftermiddagen.


Inget speciellt ärende, bara för att se oss runt lite, och för att inhandla lite picknick-grejer inför parkkonserten som ordnades på eftermiddagen. Det blev lite karelska piroger och digestivekex och ett par småburkar med juice. Vi slog oss ner på gräset och lyssnade på musik en stund tills konserten var slut, och sen gick vi hem igen.

Sambon kom hem lagom till kvällsbestyren, så han fick rycka in och natta så att jag kunde duscha.

Måndag idag. Funderade ifall vi skulle ha åkt nånstans då det regnade under förmiddagen, men beslöt oss för att städa istället, eftersom ingen dammsugit på två veckor... Vanligtvis veckostädar vi på söndagar, men varför det lämnade förra veckan vet jag inte, och igår var det av nämnd anledning lite svårt att få till på egen hand eftersom fröken är rädd för dammsugaren.

...och nu råkade dammsugaren gå sönder, så städandet har väl verkligen gått in i semestermode nu... :D

Efter lunch och vila gick vi in till stan (nä, detta är inte groundhog day-filmen, heh) för att uträtta lite apoteksärenden och hushållsärenden. Solen tittade fram igen och mätaren vid torget visade 23 grader, inte helt fy skam för denna sommar! Och nu ikväll tog vi en cykeltur till en annan lekpark och busade runt där.

Eeeeevighetsnattning verkar det bli ikväll. Vi glömde visst att fröken sov 1h 40 min och började natta vid normal tid. Hon var visserligen på väg att somna, det hördes på andetagen men så plötsligt var det som om någon knäppt med fingrarna och fröken blev superpigg. Sambon bytte av mig efter en timme, men det verkar fortfarande ganska livat där i sovrummet. Puh.
  

You Might Also Like

0 kommentarer