Sommardag!

juli 27, 2017

Fröken och jag kände oss rätt rastlösa på förmiddagen, så efter lunch och vila gick vi ut i det fina vädret.
Man måste ju passa på liksom. När kvicksilvret för en gångs skull orkar över 20 grader denna sommar. Och solen skiner. Imorgon skulle det regna heeela dagen.

Jag snörvlar fortfarande och dessutom har pollenallergin gjort entré (ja, NU först, ur led är denna sommar) men vi var ute ett par timmar ändå.

Vi gick och plockade smultron, var en sväng till lekparken, sa hej åt alla vi såg under vår promenad, gick förbi The Nyckelpiga (målad sten i en trädgård) som det alltid ska hälsas på, såg en katt och två hundar, var ett varv till förbi lekparken, gungade och rutschade lite, hittade en kompis, osv.

Sen kom sambon från jobbet och plockade upp oss, och så har vi lagat mat och ätit och förevisat lägenhet och duschat och nu pågår nattning.

På tal om jobb höll jag på att få hjärtat i halsgropen när jag plötsligt hade fått lönebesked för juli månad. Jag som inte jobbar i juli. Men vid närmare eftertanke så gör jag ju visst det, den 31:a, så de skulle betala ut lön för en dag, hihi. Alltid något! :)
   

You Might Also Like

0 kommentarer