Måndag och jobbstart

juli 31, 2017

Igår söndag var vi ut och åt en sen lunch efter att fröken vaknat. 

Det hör ju till att besöka sommarrestaurangen minst en gång per säsong, så dit styrde vi kosan och satt och såg på vår utsikt från ett annat håll. :) Helt prisvärt var det kanske inte, eller det skulle säkert ha varit, bara maten inte stått framme så länge...

På kvällen var vi och hälsade på hos sambons föräldrar. Alicia var busig och hittade hela tiden på nya grejer som skulle göras. Nå, hon får pyssla med fammo sen hela fredagen, då fammo råkade ha ledigt då dagvården har planeringsdag.


Idag är det måndag och närmast chock-återkomst till jobbet. Ingen mjukstart här inte, det har ju varit stängt en månad och nu hade alla något ärende.

Det hade gått bra att lämna fröken hos dagmamman, jag valde att åka till jobbet först till 8 (har flex 7-9) och vi vaknade tillsammans och gjorde oss klara. Vi hade givetvis pratat igenom det hela innan och berättat att det skulle bli vardag med jobb och dagmamma igen, och det var tydligen inga problem för henne. Lite trött var hon i morse dock, svarade sömnigt "näää" när jag sa att det var dags att vakna, och vände sig med ansiktet mot väggen. :D Men det gick bra och det hann inte bli stressigt.

En av kompisarna hade varit på plats idag (samt dagmammans barnbarn tror jag?) så lite sällskap hade hon också under dagen. De andra skulle väl doppa in under veckans gång. Det var en sprudlande glad fröken som hämtades hem, som hade lekt och lekt och fått plocka solvarma jordgubbar i trädgårdslandet. ♥

Efter maten slog Den Stora Tröttheten till, så vi har alla suttit i soffan och tittat på Pippi. Sambon, som fortfarande är dunderförkyld, somnade av ren utmattning. Själv är jag också fortfarande förkyld, verkar vara en superseg sort det här.

Ja, Alicia hade ju också en snuv-släng i lördags, men följande morgon var förkylningen som bortblåst...?!?!
   

You Might Also Like

0 kommentarer