Lördag

juli 08, 2017

Idag har vi inte haft några större planer, men en hel del har vi hunnit med ändå.


På förmiddagen var vi och handlade, sen åt vi lunch och vilade en stund. Vi har bäddat rent i sängen och så har vi varit på stranden (och förgyllt våra med-strandenärers (?) strandvistelse med diverse roliga uttalanden, bl.a. deklarerade fröken högt att dom hadd it nå wc-papper efter att ha kikat in på utedasset, huhuh)

Sen var det ingen som orkade fixa mat så det fick bli en hämtpizza att dela på. Sen blev det dusch/bad för samtliga, då vi ska på födelsedagskalas imorgon!

En terapisession i getingfobi fick jag idag också, då Alicia plötsligt ba: "en fluga!" och pekade i vardagsrumsfönstret. Ja, nån fluga vardet sannerligen inte, och istället för att panikartat rycka fröken ur soffan och gallskrika (ja, det hade varit mycket troligt) bad jag henne istället komma och hämta ett glas med mig, så vi kunde släppa ut "flugan". Och med hjälp av glaset och en muminbok fick getinghelvetet förflytta sig ut på balkongen. Fast med dörren och upp med glasen, glaset ut på kanten av boken så en liten öppning uppstår, och så hoppas på det bästa; att den hittar ut.

BLÄÄÄÄ JAG HATAR GETINGAR.

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Roligt med barn i denhär åldern ☺️ vår flicka inflikade sitt favoritord
    "Bajskorv" igår då vi betalade på pizzarestaurangen 🙈

    SvaraRadera