Helgrapport

juli 23, 2017

Fredag, vi gick en runda på stan under förmiddagen och utrustade mig med öronproppar och en fin orkidé. Alicia var förvånansvärt nöjd att sitta i vagnen och kika runt!

På eftermiddagen grejade vi hemma och sen fick jag migrän så det var mest vila resten av kvällen.


Sen blev det lördag, med ganska tidig väckning tyvärr. Kisse kom in i sovrummet vid 7:30 och mjauade högljutt. Orsaken oklar, för hon hade både mat och vatten och rent i lådan... Zzz. Lilla fröken flög ju yrvaket upp ur sängen och blev glad åt kisse.

Efter frukost gick vi igen en sväng till stan. Mycket folk ute, så det blev ett par pratstunder här och där. Vi tog en halvslarvig lunch också, för att inte behöva gå hem så tidigt. Våfflor och grillkorv funkade fint!

Vi tänkte försöka våga oss ut på egen hand på lördagskvällen, för första gången på tre år. Liiite nervöst är det ju ändå, får se om fröken börjar fråga efter oss vid läggdags... Tror faktiskt sambon var mer nervös än jag, hehehe!

Vi förberedde fröken genom att berätta att vi skulle åka till farmor och farfar, och att vi skulle ta med (rese)sängen och att hon kunde få lämna kvar där då mamma och pappa åker hem, och även sova där och äta frukost följande dag. "Mm-m!" sa fröken ivrigt och var genast med på noterna. :)

Det var inga som helst problem med att lämna henne där, vi satt där en stund och sen när jag sa att vi (syftade närmast på sambon och jag) skulle börja åka hemåt fick jag ett snabbt "nej! Alici sova me fammo!" till svar. Jodå, visst går det bra, och fröken hann nu knappt ens vinka och ge oss nån kram, mitt i pusslandet som hon var. :D

Så vi begav oss hem alldeles ensamma. Första tjugo minuterna ägnade vi åt att städa (haha!!) då man som omväxling kan göra det ifred och vara effektiv.

Vi gick in mot stan så småningom, där det var fest. Vi har pratat med gamla och nya bekanta, köat i eeevigheter till dam-WC:n (ja, inte sambon då, men...), dansat runt lite och jublat över att bandet spelade en del 90-talsklassiker. :D Ja, det låter ju inte vettigt hur jag än beskriver, så kanske det bara är enklast att säga att det var riktigt roligt.

Vid tvåtiden gick vi hemåt, och det var med ett lätt illamående man vaknade följande morgon. Det gick hur som helst över direkt vi kom ut i friska luften och hoppade på cyklarna för att åka och hämta lilla fröken.

Det hade gått hur bra som helst, hon hade sovit ca 21:30-8:30 så det får man väl betrakta som helt normalt!

Vi har mest tagit det lugnt hemma och undvikt parken idag p.g.a. den sällan skådade fjortisfest som ägde rum där igår. Det låg massor av skräp där, och fullt med glassplitter på gatan in mot stan. :(

Det fick bli hämtmat till middag och sen på kvällskvisten då fröken började bli otålig, tog vi en långpromenad.

Nu är det nattning på G, så vi ska väl bara njuta av den sista lediga kvällen för sambons del, som börjar jobba imorgon. Alicia och jag får njuta av ytterligare en ledig vecka.
   

You Might Also Like

0 kommentarer