Helgrapport

juli 16, 2017

Vi kom hem i onsdags kväll, torsdagen landade vi väl mest hemma och fredag var det svinkallt. Vi var ute en sväng i full mundering med gummistövlar, galonbyxor, windfleece och mössa. Fjortonde juli. Huhuh.


Igår var det kortärmat-väder, vi har hängt i parken och sen var vi på 30-årskalas. Trevligt att träffa folk man inte sett på ett tag igen och Alicia hade massa lekkompisar i ungefär samma ålder. Det var svårt att slita fröken därifrån (fick bära henne protesterande till bilen) men det skedde nog i rätt tid då hon satt trött och pratade en massa yrheter i bilen hem! :D 

Vi intygade henne att kalaset var slut nu och alla åker hem, varpå fröken funderade i två sekunder och drog sedan till med "och godiset var också slut!" Hrmm, det var visst en pappa (alltså frökens egen nog) som bjöd på en skumgodisbit, även om vi sagt inget godis innan fröken blir tre. 

Det första hon sa i morse var "vart for pojkarna då?" haha! Det har varit väldigt blåsigt idag, men vi har varit ute och lekt i parken (och träffade en liten tjej med nästan samma namn), plockat smultron i en sluttning här bredvid, och ikväll har vi hälsat på hos sambons bror & co. 

...och plötsligt hade halva semestern gått!?  

You Might Also Like

0 kommentarer