Fredag

juli 28, 2017

Mulen fredag. Men inget ösregn som det utlovats, och ingen åska heller. Än så länge.


Vi håller oss inomhus, och prövar våra nerver. Alicia tycker det är tråkigt att vara inne, och själv håller jag på att få fnatt med - guess what - borrljud.

Nu senast har det alltså reparerats ett badrum i vår trappa, därav oväsendet. Men vi råkade på disponenten så sent som igår under vår promenad, och han meddelade då att renoveringen var klar nu och att inga fler fanns planerade.

Jaha ja. Det var visserligen tyst hela förmiddagen, men 11:40 satte de igång att borra. Jaha? Skulle det inte vara klart nu? Och varför måste man envisas med att dra igång borren preciiis när det börja vara dags att sova??? Samma sak hände i förrgår också, men jag tror inte att jag skrev om saken då.

Vi har tvättat lite kläder, läst böcker, pratat om att det är dagmamma-dags nästa vecka, tittat på Nicke Nyfiken och Spöket Laban, ritat lite, ätit lunch och nu ska väl fröken förhoppningsvis sova en stund...

Tror vi ska ta och baka lite bullar på eftermiddagen, så vi nu har nånting att sysselsätta oss med, det är superlänge sen vi bakade något senast.
  

You Might Also Like

0 kommentarer