Fredag!

juli 07, 2017

Vi var ut till parken ytterligare en sväng igår kväll, och råkade faktiskt på en jämngammal tjej som också brukat vara på församlingens fredagsträffar (ungefär det enda som ordnas häromkring för barnfamiljer) förut. Så de lekte och hade kul en stund.


Idag hade vi fint och lagom varmt väder. Jag tycker egentligen bäst nuförtiden om ca 18-gradigt väder då man har barn att hantera, det är inte för varmt för att vare sig föräldrar eller barn ska bli överhettade och tappa nerverna, men ändå "tillräckligt" varmt för att kunna gå ut i kortärmat. Sol får det gärna vara!

Ska jag ligga på stranden däremot (haha, som om det kommer hända de närmaste åtta åren typ) får det gärna vara närmare 25.

Jaja. Vi fick sovmorgon i morse och vaknade 8:15. Förmiddagen spenderade vi hemma, och sen gick vi in till stan för att äta lunch. Det gick ungefär enligt förväntan, dvs. bra så länge fröken åt och sen fick man sleva i sig efterrätten eftersom fröken ansåg sig ha suttit still länge nog. :)

Sen hem och sova en stund, och efter det blev det båttur med svärföräldrarna. Tror inte det blev en enda båttur ifjol, och knappt nån året innan heller, och det var riktigt trevligt att "återse" saker från havssidan.

Alicia passade på att mumsa en massa matsäck, och tyckte det var trevligt när det gungade lite ibland. :)

Man blir trött av att vara på sjön, så nu gör vi nog inte så mycket mer bara fröken somnar...
  

You Might Also Like

0 kommentarer