Blåsig måndag

juli 10, 2017

Idag har vi en sån där "mellandag". Det blåser ordentligt från havet och är mulet, så vi har grejat på hemma under förmiddagen. Plockat i ordning, tvättat, vattnat blommor, ja ni vet.


(Bilden har ALLT med de tre sista styckena att göra)

Sen var fröken och jag ut på eftermiddagen för lite ärenden, medan sambon städade och tvättade bilen. Vi ska iväg på en lite längre roadtrip imorgon, så vi tog en tur via biblioteket för att få lite ny läsning, samt en ny leksak som förhoppningsvis också ska roa en stund. Handlade även middag och så var vi in på jobbet för att printa några bra-att-ha-papper.

Och tänk vad bra det är med bloggar ibland, det här med ytterligare lutning för bilstolen är nu löst, på ungefär ett halvt dygn efter att jag skrev om saken. :) Det plingade i mobilen och på tråden hade jag plötsligt en bekant som hade just en sån kil, som "bara låg oanvänd i garaget". Hurra! Så den har vi också hämtat idag, det var ju alldeles ypperligt med tanke på morgondagens tripp.

Nu ikväll är jag lagom trött och irriterad. Det har testats gränser och pillrats på saker som gärna kunde få vara ifred, det har svarats "nej" och "jag vill inte" på ungefär allt idag, fröken försökte smita iväg under hälften av dagens ärenden och inget får man göra ifred. Och så sist och kanske minst - men ändå droppen - när jag låg och nattade en timme och fröken 1) var på väg att näääästan somna men vaknade till av sig själv 2) vaknade till igen när sambon låste upp dörren efter att ha fixat med bilstolen (när hon rimligtvis borde ha sovit redan), och 3) någon kom och ringde på dörren kl 21:23 så att hon återigen flög upp i sängen, superpigg.

MAN RINGER INTE DET ALLRA HÖGLJUDDASTE MAN KAN PÅ DÖRREN HOS EN BARNFAMILJ KL 21:23!!!!!!!!!!! Det var ju tur för nästan-grannen i fråga (ja, det finns bara en person som ringer så häftigt på dörrar) att jag inte öppnade, om vi säger så.

Sambon insåg att det var läge att komma och byta av mig och nuuu skaaaa jag baaaraaa anndaaaaassssss...
    

You Might Also Like

0 kommentarer