Torsdag och bokfyndtips

juni 29, 2017

Inlägget innehåller affiliate-länkar

Torsdag idag och nästsista dagen innan semester. 

Har ni nån semester att se fram emot? Jag hoppas på en lagom varm juli månad. Vi ska inte bort nån längre tid utan nöjer oss med kortare utflykter. Ser framför mig hur vi plaskar i strandkanten under soliga dagar och kanske åker till något lekland en regnig dag... Och kanske läsa nån bok?

Just nu får man fyra pocketböcker för 15,90 € hos Adlibris, ifall någon behöver fylla på med läsning inför semestern! ...och för att få läsa ifred kan man beställa pysselböcker åt ungarna, 3 st för 13,90. ;) Erbjudandena gäller t.o.m. 30.6.


Det skulle ju bli varmt idag, men jag frös ändå när jag kom ut och det bara var 10 grader. Sen måste temperaturen ha höjts något rejält, för när jag var ut en sväng vid lunch och hälsade på lite släktingar som var på genomresa, var det verkligen huuuur varmt som helst!

Jag var och handlade efter jobbet och sen åt vi middag. Nu ikväll har vi varit ute på upptäcksfärd och lekt i när-parken, fröken gick och sprang och gick och sprang, klättrade upp och ner och rutschade och hittade kompisar och var vid gott humör. :)

Sen var hon trööött när vi kom hem. Det tog tio minuter, och ungen ba: *zzzz* och föräldrarna ba: *yesss* då allt gick smidigt utan bråk och fröken somnade redan kvart över åtta.
  

You Might Also Like

0 kommentarer