Tisdag

juni 27, 2017

Tisdag idag. Vi hade tänkt aktivera oss och gå ut efter maten igår, men så började det typiskt nog regna. Istället tog vi en tur via affären (den vi normalt inte handlar i) för att köpa kattsand (den är bäst i den affären).

Det regnade lite i morse också, och sen har vädret inte riktigt kunnat bestämma sig för hur det ska vara.


Jag kände av halsont igår. Suck. Det var ju inte alltför länge sen jag var sjuk liksom... Sambon bjöd på en liten skvätt starkt, men likväl hade jag ont i halsen då jag vaknade i morse. Bränner i näsan gör det också... ORKAR inte vara sjuk igen.

Fick förresten utmärkt service av posten idag. Paketet som var beräknat att anlända onsdag eller möjligtvis torsdag, kom idag. Och jag tar ju emot en del paket på jobbet som ska kvitteras, och i en liten stad är det ju ofta samma postgubbe som delar ut dem. Och nu hade jag alltså beställt kattmat hem (alltså även upp till 3 vån, tungt paket), varpå paketmannen kommer in på jobbet och undrar om han kan lämna det här, ifall ingen är hemma hos mig. Vilket minne han måste ha, för det stod ju liksom inte jobbets adress på paketet! :)

You Might Also Like

0 kommentarer