Sjukstuga här hej

juni 13, 2017

Zzz, nu har jag också drabbats av Alicias förkylning. Hon själv är däremot frisk igen. Kände att jag hade ont i halsen igår på morgonen, och utefter dagen blev det bara värre. Riktig man-flu har jag fått. Huvudet helt stockat. Somnade på soffan igår kväll.

Har haft svårt att sova inatt (Alicia däremot har sovit), fick ligga med öppen mun vilket ledde till att käkarna värkte och inte gick att passa in i varandra när jag vaknade. Snuvig och stockad är jag fortfarande också. Nässprej is the shit. Borde väl egentligen ha stanna hemma, men det hade ju inte precis blivit nån vilodag då den skulle ha sammanfallit med tvååringens hemma-dag. Då får jag mera vila på jobbet där jag åtminstone får sitta still... :)

Sambon fixade mat hemma medan Alicia och jag låg i sängen och såg på Pettson och Findus. Jag fick ju möjlighet att prova på SF Kids play gratis under tre månader, och ifall nån annan vill testa (obs, ej samarbete) så kan man använda koden SMARTSON2017 och få två månader gratis. Vill man inte börja betala efter det, så säger man helt enkelt upp tjänsten innan tiden gått ut. Nu har det ju varit vissa tveksamheter kring det här huruvida tjänsten går att använda på svenska, jag har fått det att funka i appen men inte via webbläsaren.

Vi åt, och sen har jag mest legat på soffan och snörvlat och hostat hela kvällen. Sambon försvann iväg till gymmet och jag var lite orolig för att Alicia skulle börja testa mig för att få fart på mig, men det gick över förväntan.

You Might Also Like

0 kommentarer