Reafynd

juni 22, 2017

Inlägget innehåller affiliate-länkar

Hmm, gick hela tiden runt och trodde det var torsdag igår. Säkert nåt psykologiskt eftersom det bara är fyra arbetsdagar denna vecka. Men förvirrad blir man ju.

Jag har shoppat mig fattig de senaste dagarna. Nä, men rean har ju börjat! Först såg jag att Yves Rocher hade rea, fri frakt och -30% på ett helt köp (använd koden FREE30YR17) , så då passade jag på att beställa hem mina favoritprodukter. Bland annat denna ansiktskräm med SPF-faktor 25, denna after-sun som doftar sommar för mig, och så tänkte jag prova på denna duschtvål eftersom den också lät så somrig.


Jag shoppar ju inte enbart till mig själv, nädå, för jag beställde faktiskt 12 kg kattmat också. Haha. Nä, men det är ju så att vanlig kattmat från butiken ofta är fylld med skit och innehåller typ 4% kött. Så jag har brukat beställa Royal Canin (som är bättre men bara liiite dyrare) från zooplus de gånger då de har "köp 10 kg få 2 kg på köpet"-erbjudanden. Man får det hemlevererat och slipper bära upp till 3:e våningen. ;) Sen räcker det ett helt år framåt (beror förstås på katten) ifall man drygar ut det lite med blötfoder och köttfärs ibland.

Jaja.
  

You Might Also Like

0 kommentarer