Onsdag-torsdag

juni 15, 2017

Sjukstugan fortsätter. Tisdag kväll frööööös jag och termometern visade mycket riktigt 38,3. Det blev således en hemmadag på onsdag. 

Mycket märklig känsla. Att vara hemma ensam. Har ju liksom inte varit det en hel dag på över två år. Satte mig vid datorn en stund vid lunchtid och kom på mig själv med att hela tiden tänka "snart vaknar hon", haha!

Det hade ju kunnat vara lite trevligare omständigheter förstås. Fint väder och allt som det var. Men jag har mest vilat. Var uppe vid 7 och hjälpte till att göra Alicia redo, men sen slängde jag mig i sängen efter att de åkt och sov vidare till 10:30. Huuur skönt som helst.

Men dåligt samvete har jag haft, eftersom det ju ställer till problem på jobbet om jag är borta. Vi är ju flera personer i samma utrymmen förstås, men alla jobbar ju med helt olika saker så det blir ju väldigt knepigt, och det är jag som har mest med kunderna att göra. Nu var det iaf två kollegor som hade delat upp för- och eftermiddagen mellan sig.

Jag hoppade på cykeln och trampade de 600 metrarna vi har till dagmamman. Fröken hade haft en bra dag och fått leka av sig ordentligt, säkert roligare än att vara hemma med en sjuk mamma. ♥ 

På kvällen släpade vi oss ur huset för att kvittera ut pengar och hämta hem loppisprylar som inte gått åt. Helt nöjd med åtgången, men gärna hade man ju sluppit allt på en gång istället för att släpa hem grejerna igen.

Idag är det torsdag, jag har jobbat (och hostat), hämtat Alicia och lekt i parken en stund så fixarn fått fixa ostört hemma hos oss. Han är verkligen noggrann, det han skulle göra var att skrapa bort ytspackel (vadheterdet) från ett ca 25*20 cm stort område i rummets ena hörn som blivit bubbligt och fuktigt ifjol innan ytterväggen byttes, fixa ny yta där och sedan måla om rummet, men han hade tydligen lagt märke till vårt slarv-målande från när vi flyttade in och snabbt ville ha en stor väggmålning täckt (vi flyttade in i november och slipade inte bort målningen innan vi drog på grå färg - och upptäckte först senare att väggen nog inte var så jämn, hehe) så han hade slipat både här och där på väggen!

Hur som helst, efter obligatoriskt utbrott slapp vi småningom hem från parken och lagade mat och åt. Sen blev det pyjamas-och-borsta-tänderna-kamp som vanligt (man blir så trött!) och sen somnade fröken omedelbums.

Onödigt tidig väckning hade vi i morse också, redan vid sextiden kom kisse in i sovrummet (dörren står numera på glänt, blir för varmt annars) och jaaaaamade. Och eftersom det redan var ljust, kunde ju en viss liten fröken inte tänka sig att somna om. Håhååjajaa... Men det blev lite tidigare läggning och fröken snarkade redan 20:35.
  

You Might Also Like

0 kommentarer