Måndag

juni 12, 2017

Söndag eftermiddag for vi iväg på konfirmationskalas efter att fröken vaknat och fått i sig lite "vettigt" mellanmål. Ni förstår, när man kommer på kalas är ju smörgåstårtan inte det första fröken vill ha, när hon ser att det finns bullar... Undertecknad kan dock intyga att smörgåstårtan (och allt annat) var mycket god. ;) 

Fröken blev lite blyg när hon såg flera obekanta ansikten, så hon höll sig mycket nära och sa inte ett knyst innan mjölken var slut och assietten tom. Då sa hon "mera", haha. Sen tinade hon småningom upp och busade runt.

Ingen orkade börja fixa med mat när vi kom hem, så det fick bli en hämtpizza att dela på. Sen grejade vi på hemma tills det blev läggdags för somliga.

På tal om det. Det är en märklig natt-förkylning som fröken råkat ut för. Även inatt har hon snörvlat och hostat i sömnen, men hon vaknade aldrig själv av det, som tur är. Annat var det med oss vuxna... Vi höjde upp huvudändan (eller den som var huvudända just den natten, fröken tycker om att variera sig) i sängen igår innan vi lade oss, och liiite bättre blev det väl.

Idag är det hur som helst måndag och samtliga familjemedlemmar har antingen jobbat eller varit hos dagmamman (som menat att det är många förkylda barn nu, så det är väl därifrån det kommit som vanligt, heh).
  

You Might Also Like

0 kommentarer