Loppis och snörvel

juni 11, 2017

Fredagkvällen blev lite hektisk, med direkt följd att fröken hade lite svårt att somna. Men vi hann med allt vi skulle, så får väl vara nöjd med det. :)

Lördag stuvade vi undan en massa grejer ur ena sovrummet (som mest funkat som förråd) och efter lunch och vila for vi iväg på loppis som ordnas här i närheten. Hittade ett och annat i stl 104 åt Alicia (väldigt dåligt utbud på 98:or som är frökens nästa storlek - eller också var vi för sent ute, heh), en klänning åt mig själv, och så lite kaffe och saft innan vi for hem igen. Fröken supernöjd.

Sen på eftermiddagen blev det matlagning, lite tvätt, samtliga duschade/badade och sen blev det läggdags för somliga.

Värst länge hann hon inte sova innan hon hostade och vaknade. Fröken var tydligen snuvig också... Hon hade nog nyst vid ett par tillfällen under dagen, men det vet man ju aldrig ifall det killar i näsan eller kunde vara pollen eller vad som helst, så det var inget vi reagerade över just då.

Hur som helst verkade hon förkyld och vaknade flera gånger under natten. Svårt att andas med snor i näsan och tutt i munnen... Och arg blir hon när hon inte får sova... Undrar vem hon släktas på... :D

Det var meningen att vi allihop skulle ha åkt till konfirmation i kyrkan under förmiddagen, men fröken var trööött och vi tog det säkra före det osäkra så jag stannade hemma med henne medan sambon åkte iväg. Och så här med facit i hand var det väl bäst så, då fröken nu somnat vid 12 som vanligt och sovit en halvtimme och sambon inte ens är hemma än.

Vi har haft en mycket stillsam morgon där vi sett på Babyloonz och pusslat. Fröken har varit ovanligt lugn. Nån feber har hon inte och snoret håller sig i näsan så att säga, så vi ska se ifall hon skulle orka iväg på lite kalas hos den konfirmerade kusinen en liten stund sen på eftermiddagen.
  

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Jag var på loppiset redan 11 tiden å hittade en hel del i storlek 98😇 så jag tog väl de bästa höh höh..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Antingen det, eller så har vi olika smak. :)

      Radera