Helg och rensning

juni 05, 2017

Helgen kom och gick, denna gång konstigt snabbt. Vi har inte gjort nåt speciellt egentligen, det har varit parkbesök och klädtvätt och sånt där. Vi har även haft ett ganska givande samtal (som följde efter en del surande från bådas håll, så det jämnar väl ut sig) och liksom konstaterat att vi har sååå olika referensramar kring hur man skapar sin världsbild, livserfarenhet, eller hur jag nu ska säga. Ska inte gå in på desto mera detaljer, men jag kan ju säga att den där elva års skillnaden vi har, den suddas ut rätt snabbt när sånt här kommer på tal. Så ibland får även jag känna mig gammal och vis, höhöhö. 

Jag borde ta itu med en ny jobb-kapselgarderob inför sommaren, jag gjorde ju det i våras och valde ut 30 plagg/accessoarer som skulle användas på jobbet under tre månader.

Men just nu är jag upptagen i andra garderobsregioner, jag har nämligen bokat loppisbord och tänkte försöka göra mig av med massor av barnkläder och -skor i storlekarna 50-86, och eventuellt lite egna grejer också.

Nu verkar det som att vädret Ä-N-T-L-I-G-E-N tagit sitt förnuft tillfånga och insett att det faktiskt borde vara sommar! Idag regnar det, men imorgon utlovades det 17 grader och sol, och på onsdag hela 23 grader och sol! Woohooo!
   

You Might Also Like

0 kommentarer