Fredag!

juni 09, 2017

Fredag idag, med varierande väder. Hej och välkomna till väderbloggen! ;) På förmiddagen var det dimmigt och regnigt, det hann tydligen inte regna allt vad det skulle igår, så det blev över lite regn till denna dag också. Kring lunch vågade solen sig fram och resten av dagen har det varit fint.

Igår gjorde vi väl inget speciellt efter att allt det obligatoriska med jobb, barnhämtning, middag och sånt där var avklarat. Jag satt och lyssnade på lite ny musik och sen satt vi och resonerade kring hur vi ska lägga upp helgen, som högst antagligen blir en hektisk sådan. Det är grejer som ska levereras hit och dit, rum som ska tömmas på alla grejer inför renovering nästa vecka (ja, det andra sovrummet är ännu ofixat, det har liksom inte påverkat användningen så vi beslöt vänta med renoveringen tills alla är på jobb och i dagvård, så vi inte behöver störas hemma och så fixaren också får fixa ostört), och sen på söndag ska vi på konfirmation.

Det blir väl ett liknande upplägg ikväll. Jag ska väl börja ta itu med maten, så vi bara får äta och hoppa i bilen sen. Sambon kommer i bästa fall hem 17 (drar ofta ut på fredagar) och då ska vi äta + fixa en del ärenden på olika håll. Får försöka vara effektiva, man kan ju inte hålla på evigheter kvällstid när man har en fröken som borde/ska äta kvällsmat 19:30 och helst ligga i sängen 20:00 för allas bästa.
   

You Might Also Like

0 kommentarer