Diverse saker

juni 20, 2017

Måndag igår. Livet rullade på som vanligt med jobb och hämtning från dagmamman etc. Tisdag idag, samma visa med undantag av barnhämtning eftersom barnet haft hemmatisdag med sin pappa i vanlig ordning. 

Det regnade ganska ordentligt när jag skulle till jobbet i morse, men regnkläder på bara så behöver man inte ens torka av cykelsitsen innan man trampar iväg.

Midsommar ska det väl också bli så småningom. Vi har inga som helst planer. Vi får väl satsa på maten istället. ;) Ska åtminstone äta nypotatis och kallrökt lax! Vädret skulle väl inte bli det bästa, men det har det väl aldrig varit på midsommar...?

Jag har en grej som jag funderar på, men som jag inte riktigt vet hur jag ska formulera mig kring. Angående dagvård och dåliga påhitt som tas efter och följer med hem.

Idag har jag haft "köksinspiration" och lagat både soppa och bröd. Det sistnämnda ett riktigt experiment som blev helt lyckat, men som behöver förenklas lite för att inte vara så omständigt.

You Might Also Like

0 kommentarer