Brrrr

juni 02, 2017

Ingen fredagsfeelis idag inte! Regntung himmel och så stark motvind att tårarna ofrivilligt rann hela vägen till jobbet. Igår har jag för mig att det snöade och haglade på somliga ställen, men jag tror att vi kom undan med enbart regn...?


Det var tio grader då vi kom hem igår, men eftersom solen lyste var det ändå riktigt varmt och skönt (30 grader) på balkongen när jag gick ut för att hänga en omgång tvätt.

Jag fick sluta lite tidigare igår då dagmamman skulle iväg på skolning på eftermiddagen. Sen på kvällen var jag ut och åt middag med en kompis, och sen blev jag lagom irriterad i affären eftersom de igen en gång inte hade flera av de erbjudanden som nationella kedjan meddelat i sitt reklamblad...händer tyvärr ganska ofta. Ghhhhh!!!

Men fredag idag alltså.

Vi borde ta itu med ett och annat i helgen, typ röja ur det där andra sovrummet (som ingen för tillfället använder då vi efter förra årets renoveringskaos vant oss med att bo packade som sillar) och se vad som ska loppis-prissättas då jag bokat bord här snart. Och så borde jag gräva i garderoben efter något som kunde vara accepterat att ha på en konfirmation inom en snar framtid, känns inte så inspirerande att ha sommarklänning i denna kyla!
  

You Might Also Like

0 kommentarer