Tisdag, tips X2, lite irritation och ganska mycket ledsamhet

maj 23, 2017

Tisdag idag! Solen skiner och det lovades uppemot 17-19 grader (berende på vilken prognos man kollar). Nu blir det ju sällan så varmt som de lovat i och med att vi bor precis vid strandkanten, men så länge det inte blåser är det ju OK!

Tipstips, Spotify har tydligen nåt erbjudande på gång igen, där man som förstagångs-kund får Premium-tjänsten i 3 månader för 0,99€, alternativt som "återvändande" premium-kund i 3 mån för 9,99 (dvs priset för en vanlig premium-månad). De brukar ha dessa erbjudanden då och då, och det är egentligen enda gången jag kostar på mig premium... :D Hade det varit hälften billigare hade jag utan tvekan haft premium hela tiden, men tio euro tycker jag är för dyrt. Senaste gång var där kring årsskiftet, så i princip kan man ju säga att man ändå får halva året med premium för kostnaden av två månader, ifall man är lite uppmärksam. Erbjudandet gällde ända in i juli, har jag för mig. Och sen gäller det ju att komma ihåg att avboka det hela då dessa tre månader håller på att löpa ut, annars börjar de debitera 9,99/månad.

Och på tal om musik så har jag (som typ sista i världen, videon har 1,5 miljard visningar) bongat årets sommarplåga. Här, varsågoda:

Igår irriterade jag mig på företag som skickar stooora paket när man liksom beställt två ynka grejer som rimligtvis, inklusive paket, borde rymmas i en normalstor ryggsäck. Och så kommer man där och hämtar paketet med cykel och ska dessutom ha hem ett barn med nämnda cykel. Och så visar det sig att paketet är stooort och uppenbarligen innehåller 25 liter luft utöver själva innehållet. Zzz...

Idag känns det liksom lite som en bisak. Hur lågt får man sjunka när man spränger bomber bland barn och unga?! :( Man blir så matt... Samtidigt som tacksamheten över att bo i en småstad är ganska stor, där barnen själva, som ikväll när vi var där, kan gå till parken och leka med kompisar, ända tills en pappa slår upp fönstret på avstånd och ropar att man ska komma hem.

Men galenskapen kan väl slå till när och var som helst, numera.
    

You Might Also Like

0 kommentarer