Så kom sommaren (?)

maj 22, 2017

Vilket väder det var i helgen! Plötsligt kunde man skippa de flesta ytterplagg och det räckte med skor, jacka och tunn mössa (ja, det är väl inget ovanligt kring 20:e maj, men ur led är denna vår som vi tidigare konstaterat).Vi har ääääntligen haft en helg utan en massa måsten, vi har kunnat göra precis vad som fallit oss in, mestadels. Varit ute en hel del. Planterat blommor, örter, ärtor och ruccola på balkongen (för nu ska det väl ändå inte bli nån mer nattfrost!) Tittat ut över havet på kvällarna efter att fröken somnat. Lyssnat på Chris Cornells stämma. Hälsat på hos sambons föräldrar. Fått årets tre första myggbett.

Denna vecka består av bara tre arbetsdagar för min del, två dagvårdsdagar för Alicias del, och sambon jobbar typ varannan dag plus lördag. Är man ledig röd dag inne i veckan från sambons jobb så betyder det i princip automatiskt att man hamnar att jobba lördag, så långhelger är aldrig speciellt långa i vårt hushåll... Lite tråkigt när man för en gångs skull hade haft möjlighet att åka nånstans eller så, men that's life.

Man börjar se att träden är svaaaaagt gröna nu, men inte alls speciellt mycket. Inte som för två år sedan då vi åkte till BB sent på kvällen den 5 maj och sedan kom hem på eftermiddagen den 8:e och naturen då hade genomgått en total förändring.
   

You Might Also Like

0 kommentarer