Hårstatus och väderstatus

maj 10, 2017

Tisdag igår. Jag fick sitta på lite Skype-skolning (as in skolning via skype) via jobbet men i övrigt var det väl en vanlig tisdag.

Efter jobbet passade jag på att göra ett frissabesök också, när det inte var nån som skulle hämtas från dagmamman. Snabbaste besöket nånsin, typ! Nä, men det brukar ju ta sin lilla tid när det ska fixas med blekning och sånt, men nu hade de tydligen nåt extra effektivt gojs som gjorde att det hela gick ganska snabbt.

Så nu känner jag igen mig själv i spegeln igen! :) Haha, och de som lärt känna mig det senaste året känner väl knappt igen mig alls.

Lustigt det där, jag har inte blekt några slingor sen Alicias dop, tidigare gjorde jag ju flera gånger i året, men det sliter ju en hel del och jag beslöt mig för att det skulle få vila och växa ut lite grann.

Jag är ju annars en person som verkligen inte orkar fixa med håret, jag har ett litet love/hate-förhållande med mitt hår. Det är så tjockt och besvärligt! Är det inte lååångt och tynger ner sig själv så blir det vågigt och fluffigt. Skulle behöva plattas men det har jag ju inte tid med (snarare ork, jag värderar min sömn högt!) och mammatofsen har varit ett faktum de senaste åren.

Så liiiite orolig är jag över den längd jag nu valde. Ja, eller det är ungefär den längd jag brukar klippa, så jag borde ju veta hur håret beter sig... Föreställde mig nåt mjukt och slätt i stil med Homeland-Carrie men risken finns att det blir Hedvig-style.

Jaja.

Onsdag idag. Det fortsätter snöa. Kalendern påstår att det är tionde maj, men det känns verkligen inte i luften! Och min timehop-app påstår att Alicia var ute i enbart leggings, fleecetröja och en tunntunn trikåmössa samma datum ifjol. Nu har hon vinterhalare.
    

You Might Also Like

0 kommentarer