Dan före dan

maj 05, 2017

Fredag, IGEN. Huuuur är det möjligt?

Igår var det jobb och dagvård för samtliga. Fröken blev skitarg när jag vinkade och for till jobbet (hon hade vaknat 6:30 då jag ännu var hemma), men resten av morgonen hade gått superbra och fröken hade vinkat glatt till pappa när han lämnade henne hos dagmamman. Och varje dag när jag kommer och hämtar henne, kommenteras det hur bra hon äter.

Igår på kvällen vispade jag ihop en tårtbotten, och senare, efter att fröken lagt sig, höll vi på och paketerade in födelsedagspresenter.

Ikväll ska det ännu städas och fixas med tårtfyllning och lite annat, lördag förmiddag ska det sista bakas och fixas och sen blir det tvåårskalas på lördag eftermiddag. Spännande!

Fröken börjar lite ana sig till vad det handlar om, vi har pratat om att hon fyller år och får tårta och paket, och när vi härom kvällen pratade om att födelsedagen närmar sig och att folk kommer att hälsa på hos oss, så tyckte hon att "tomten kommer!". Tja, det här med paket hade i alla fall fastnat någonstans. :D

Ja, men fredag idag alltså. Fröken sussade sött när jag klev upp, och allt hade gått bra på morgonen. Förutom att fröken minsann inte skulle klä av sig fleecehalaren (som hon har under skalkläderna) hos dagmamman. Vi började med skalkläder först nu i maj, det har varit ganska kallt på förmiddagarna men när det börjar vara kring 5-7+ tycker jag man kan börja byta. Har själv också gått med vinterjacka tills förra veckan, jättekallt att cykla på morgnarna annars.

Det är hur som helst riktigt varmt idag, kring 13 grader enligt prognosen. Vi har haft utedag på jobbet på eftermiddagen, sååå skönt väder att vara ute i!

Nåja, nu ska vi börja förbereda lite mat innan sambon kommer hem, och sen är det väl städning som gäller då... ;)
  

You Might Also Like

0 kommentarer