Tisdag

april 25, 2017

Regnet bidrog till en ovanligt lugn tisdag (för att vara tisdag) på jobbet. Efter jobbet tog jag en snabb runda på stan för att köpa lite kalasdekorationer och batterier.

Jag lider tydligen av lite shoppingsjuka just nu. Beställer kameror och sådär. Ett bokpaket är också på väg hem, och dessutom är jag sugen på att sända iväg en H&M-beställning då man för tillfället får fri frakt och -20% på allt ifall man handlar för mer än 150 euro. Blir väl så här när man har en vettig inkomst för första gången på två år!

Jag har suttit och lekt med kameran de senaste dagarna, och kommit fram till att jag definitivt behöver sätta mig in i hur det här filmandet fungerar. Nu blir det nämligen lite hur som helst.

Och så klurar jag på om jag verkligen ska börja betala 12 euro per månad för att få tillgång till vettiga redigeringsprogram. Hade det varit hälften billigare hade jag utan tvekan slagit till. Borde ju finnas nån möjlighet att få det billigare ifall man bara är hobbyfotograf tycker man... :)

Imorgon börjar sambon jobba igen och vi får en helt ny vardag än en gång, med två arbetande föräldrar och ett dagvårdsbarn. Hallååå, vuxenpoängen trillar in! Hur ska jag komma ihåg att hämta ett barn efter jobbet? Det har jag aldrig gjort! :D

Och så en musikalisk iakttagelse. Jag hör ju sällan på ny musik och är typ född under en sten när det gäller sånt. Men nu idag medan vi höll på att äta, spelar radion nånting som låter som en märklig korsning av sångaren i Volbeat, och Ville Pusa. Jaaa, jättemärkligt helt enkelt. Stiftelsen, heter de tydligen efter en närmare kontroll av Vegas spellista. Aldrig hört talas om, ifall man nu täcks erkänna det. Hrrm.
  

You Might Also Like

0 kommentarer