Soon-to-be-2

april 29, 2017

Det börjar småningom vara dags att fundera på frökens födelsedag. En vecka kvar!

Vi har ju precis rullat igång en annan slags vardag med två arbetande föräldrar och ett dagvårdsbarn, så det får bli ett kalas med alla ingredienser, bara att ingen ägnat desto mera tid åt planeringen. Heheh. Inget Pinterestkalas, utan ett högst "vanligt" kalas. Ingen har suttit och letat inspiration i timtal, utan det blev istället ett snabbmöte vid kvällsteet en kväll här i veckan, där besluten togs på löpande band. ;)

Vi har tänkt satsa på att baka en tårta och någon annan form av mjuk kaka, sen blir det köpta bullar och kex, samt något salt för den som inte äter sött. Och så givetvis lite kalasdekorationer. Presenterna har vi klara sedan en tid tillbaka.

Vi har redan innan påsk gått och grämt oss över att Någon Borde Städa. Men det är ingen som känner nån större inspiration till det hela och därmed har det heller inte blivit gjort. I vilket fall som helst borde vi städa av matsalsbordet och plocka bort alla högar med grejer som ligger mellan bordet och väggen. Så att kalasgästerna har någonstans att sitta. :)

Zzz... Skulle jag vinna 87 miljoner på eurojackpot skulle jag genast anställa nån som städar och organiserar.
  

You Might Also Like

0 kommentarer