Säsongsbyte i hallen - uppdrag vecka 13

april 02, 2017

Ny vecka, ny utmaning från Förvaringsdrottningen. Denna vecka är det hallen som gäller igen, och nu är det dags att byta ut vinter mot vår.

Jag måste säga att det österbottniska vädret inte riktigt tillåter en att sätta undan vinterkläderna riktigt ännu... Senast igår snöade det och dagstemperaturen håller sig där kring fem plusgrader. Speciellt på morgnarna kan det fortfarande vara minusgrader så jag håller nog gärna våra vinterkläder framme några veckor till!

Men samtidigt har jag ju börjat plocka fram frökens 92:or, där samtliga ytterplagg, förutom skorna, är loppisfynd. Ena jackan är faktiskt identisk med förra året vårjacka, hehe! Bara att den är tre storlekar större då. Och så har vi en windfleece och två par "överdragsbyxor" för varmt och torrt väder, höstens PoP-skalbyxor (i 86) för lite fuktigt och kyligt väder funkar fortfarande, och så ännu ett par galonbyxor och -jacka för riktigt gegg-väder. Och så har vi en Ticket to heaven-outfit med både jacka och byxor, men de ser vääldigt stora ut, vilket ju är ganska typiskt för märket. Passar säkert bättre i höst.

Månne vi inte klarar dagvårdsstarten nu... Huhuh, tänk vad dyrt det hade blivit ifall man hade varit tvungen att köpa allt detta från butik!
  

You Might Also Like

0 kommentarer