Måndag

april 10, 2017

Det blev lite hast-helg för vår del denna gång. Först var vi ju uppe i Vasa på lördagen, och på söndag eftermiddag och kväll jobbade jag som valfunktionär. Så där mycket streckkoder har jag inte läst sen jag jobbade på Minimani... ;) Sambon och lilla fröken hälsade också på en sväng, men A tyckte nog att det var en superkonstig situation med okänt ställe och okänt folk, för hon menade "sitta pappas fammin" när jag tog emot henne, haha. Sen när de åkte tyckte hon istället att de skulle "jössta meeja, mammas jobbe!". Men fröken får väl nog vänta några år till.

Idag är det måndag och den har också tillbringats på jobbet. Jag har strukturerat om ett och annat och nu test-kör vi. Det blev en ganska lugn måndag, antagligen rätt mycket på grund av vädret. Jag kom dit tidigt och när det var dags att cykla hem där strax efter tre så ööööste det ner. Det bara droppade om jackan och byxorna var genomvåta från knäna och neråt. Får nog ta med mina superihopfällbara regnbyxor i deras "sovsäckskorv" ifall det ska vara sånt här väder imorgon också.

Idag har vi sent omsider fått påskgräset sått. Får väl se om det alls hinner upp till påsk...

Nu dök det förresten upp en katt här, så jag ska passa på att kamma genom pälsen med vår furminator. Sambon suckar över allt katthår som lossnar så här års. 

Hej svej!

You Might Also Like

0 kommentarer