Fredag igen!

april 28, 2017

Är det verkligen fredag nu igen?!


Lilla fröken är fortsättningsvis ledsen när hon ska lämnas hos dagmamman på morgonen. Nu har hon också börjat inse att hon ska dit, redan vid påklädning hemma. Och det fattar man ju, mycket skönare att tassa hemma i egen takt. 

Det verkar iaf gå över så fort hon kommit in, så det känns ju bra att veta. ❤️

Det var en lugn dag på jobbet och jag kom iväg strax efter 15. Fröken verkar ha bråttom hem då jag kommer, och kan inte få på sig cykelhjälmen fort nog. "hem och se på kisse" säger hon också. :D

Vi har grejat hemma och gosat i sängen och läst böcker och sådär, innan sambon kom hem två timmar senare. 

Märkte att han var lite småirriterad över något, även om han inte sa något. Lite senare visar det sig att någon på jobbet hade börjat ifrågasätta det här med att han nu ska vara delvis vårdledig och jobba 4d/v. Att "finns det nu ingen annan som kan ta hand om barnet ifall ni inte vill ha henne fem dagar i dagvård"...

Nån annan? Än barnets egen förälder?

Nu är det ju så här att frökens farmor jobbar heltid. Mormor lever inte. Farfar tror jag (rätta mig om jag har fel) är lite nervös för att ansvara för såpass små barn och morfar fyller 80 om ett par år (men är fortsättningsvis vid god vigör). Jaa-a, go figure liksom! "Jaha jaja, ja då förstår jag". 

Men alltså. Ööö. Det handlar ju inte ens om det. Är det helt uteslutet att sambon kanske VILL spendera tid med sin dotter? Jag har ju varit vårdledig i ett helt år utan att det har ifrågasatts? 

Ghhh. 

Jaja. Vi åt middag och så har vi lekt och skojat tills det blev dags att varva ner. Fröken verkade trött redan på eftermiddagen, så hon fick lägga sig en halvtimme tidigare och somnade redan 20:40. Lillskrutt! Nu är det fyra hemmadagar så hon hinner återhämta sig lite.
  

You Might Also Like

0 kommentarer