Blandat från veckan

april 13, 2017

Hmm, här har inget hänt sen i måndags, ser jag? 

Det är ju tyvärr lite så, att jag inte riktigt har något att skriva om då de flesta dagar ser likadana ut. Jobbet har jag ju inte tänkt skriva om, och sen är det mest ekorrhjulet som snurrar hemma med middagar och blöjbyten och badande och duschande och nattande och tvättande och tvättvikning och sånt där.

Jag har iaf bokat rådgivningstid för tvåårskontroll. Givetvis gick det inte att få nån tid på tisdagar då sambon är ledig, så nu får vi försöka ordna det på annat sätt. Dessutom blev det en sån knasig tid att hon eventuellt måste väckas lite tidigare hos dagmamman för att sedan åka till tandläkaren. Hmm. Eller också är hon redan vaken, det beror helt på.

Efter påsk är det förresten dags att börja skola in.

Har sen förra fredagen funderat på huruvida jag ska skriva något om händelserna i Stockholm eller inte. Jag har nära släkt som eventuellt hade kunnat befinna sig där (tack och lov var de alla OK), och redan innan attacken gick jag med nån slags konstig olustighetskänsla hela fredagen. Just då handlade det om att vi skulle åka iväg utan Alicia på lördagen och jag är lite hönsig och tänkte liksom på just det, att vi båda skulle sitta på vägen utan henne.

Man blir ju ofrånkomligt lite färgad av sånt man varit med om, och det blir liksom svårt för någon annan att förstå hur man påverkats. Sambon fattar inte alls varför jag var (och alltid blir) lite hispig när det händer något otrevligt som man inte har klara detaljer kring. Det rivs liksom upp sår långt in i en. Svårt att förklara.

Nu är det i vilket fall som helst dags för lite påskledigt!
  

You Might Also Like

0 kommentarer