Zzz...

mars 14, 2017

Tisdag idag. Jag ska inte skriva mycket, mina händer gör för ont. Såren har stelnat och stramar och sitter på så opassliga ställen att jag helst inte använder händerna alls. 


Har klarat mig på jobbet då jag inte behöver använda händerna så mycket, eller åtminstone inga stora eller kraftiga rörelser. Men hemma har sambon två barn då jag inte klarar av att skära min mat eller tömma kattlådan eller lyfta upp/ner Alicia. Knyter jag handen så gör det ont ovanpå och öppnar jag den gör det ont inuti. 

Vet inte riktigt hur jag ska göra heller, jag använder helst inte plåster eftersom det så gott som alltid leder till att mina sår börjar varas, samtidigt som jag ju måste ha det på jobbet för att inte äckla folk eller få in några bakterier för den delen.

Känner mig så överflödig. Är inte direkt saknad hemma och på jobbet är det fortfarande mycket som ska nötas in. Imorgon får jag iaf sätta mig på skolbänken igen, inför kommande arbetsuppgifter. 

En sån där mindre munter tisdag idag alltså. Over and out! 

You Might Also Like

0 kommentarer