Torsdag

mars 09, 2017

Heheheh. Jag råkade ramla över Radio extrems artikel om Mortified Finland. En grej som handlar om att citera sin ungdoms dagböcker.Citaten i artikeln kunde lika gärna ha varit mina. :D Gud, jag som trodde att jag var den enda som hade sjukt pinsamma dagböcker... Jag gjorde faktiskt detta för några år sedan; läste igenom diverse dagböcker från högstadietiden. Oh my.

Man hade liksom så lite självinsikt på den tiden, samtidigt som man också var överoptimistisk och vägrade inse fakta. Hmm.

Igår på kvällen var jag sjukt trött att jag somnade på soffan redan innan klockan blev 22 (!). Jag är ju lite ovan att använda väckarklocka, och har liksom varit rädd för att den inte ska ringa. Obefogat förstås, men det kopplar ju inte hjärnan mitt i natten, utan slår på fullt ON-läge då jag råkar vakna till. Så det har väl blivit 5-6 timmars sömn de senaste nätterna. 

Så jag sov på soffan igår ett par timmar tills kisse väckte mig, och sen sov jag vidare i sängen till 02 då jag vaknade och var hur pigg som helst. Suck! Lyckades dock somna om direkt, det har jag inte gjort de senaste nätterna.

Idag har det varit en gråmulen torsdag. Jag har jobbat, vi har ätit och sett på pikku kakkonen ('tässä kåaiki' härmar Alicia då det är slut, hihihi)  och nu ska jag iväg och träna småningom. 

Rapport over and out!
  

You Might Also Like

0 kommentarer