Tisdag

mars 28, 2017

Jaha, nu är vi tydligen riktigt förvirrade vad tidsomställning gäller. Alicia var suuupertrött igår på kvällen och somnade redan 20:40, dvs 19:40 (!!!) enligt vintertid. Hon som är van att somna prick 21. Hmm... Själva envisades vi med att sitta uppe och titta på Homeland.

Jag är själv också påverkad av klockvridandet, tidigare har jag ju vaknat innan klockan ringer, men nu sover jag gott varenda gång klockan ringer, och jag som inte behövt bli väckt av nån klocka på två år upplever detta som skitjobbigt, haha! Känner mig helt skakis och bakis när jag tvingas upp ur sängen.

På jobbet har det varit lite extra ståhej idag, men det hela balanserades upp med lite färre kunder då istället. Vi får se vad de närmaste dagarna för med sig.

Hemma har vi ätit och busat och ätit igen, och nu pustar jag ut här medan sambon nattar.

You Might Also Like

0 kommentarer