Sportlovsutflykt!

mars 05, 2017

Igår fick vi sova "ända" till 8.15. Jaaa det är "ända" nuförtiden, det som tidigare varit regel! :D

Vi grejade hemma på förmiddagen och efter avklarad sovstund åkte vi iväg på lite sportlovsevenemang. Man hade "öppet hus" på en bondgård här i närheten, så vi begav oss dit för att titta på hästar, kossor, kaniner, får, höns, ankor, illrar, vildsvin och andra filurer.


Kaninerna var bäst, tyckte Alicia. Och så fick hon prova på att rida lite på en ponny också. Givetvis med hjälm och hela köret. Vi tittade på en stund medan en annan familj red, och när jag sedan frågade ifall hon ville prova, blev svaret "jaa, jaa, jaa!" :)

Efter att ha gått omkring och tittat på alla djur (eller mest kaninerna då) åt vi lite grillkorv som tydligen smakade hemskt bra. Gott med korv efter att ha gått omkring i kylan!

Sen har vi handlat, innan vi åkte hem och började på med maten.

Något som tydligen fastnade lite extra, var då en av hästarna törstade efter uppmärksamhet och sparkade i boxdörren med en hög smäll. Det här pratade vi om resten av dagen.

Hästen spajjka döjjen! Bambam! Måste blåsa! Ajaj, ooont på hästen!

Ja, slår man foten så brukar man ju faktiskt blåsa :)

Vi tittade på melodifestivalen på kvällen, och typiskt nog kom vi oss inte i säng förrän halv ett, då det typiskt nog blev en sån där morgon då fröken slår upp ögonen 7:30... 

Denna söndag förmiddag har vi läst böcker i sängen, ätit långfrukost samt veckostädat. Alicia har somnat och sambon har åkt till gymmet.
   

You Might Also Like

0 kommentarer