Solig lördag

mars 18, 2017

Fredag igår och jag somnade på soffan som vanligt... Börjar bli tradition det här nu snart?


Lördag vaknade vi strax efter åtta till strålande sol, så vi passade på att röja upp lite på balkongen (gamla växter och sånt), åkte och handlade samt hämtade paket.

Jag tänkte att jag skulle unna mig lite nya kläder nu när jag faktiskt behöver använda vettiga kläder varje dag och dessutom (som jag nämnde igår) har betydligt mer kundkontakt än vad jag först trodde. Känner att man behöver se lite städad och förtroendeingivande ut, hehehe...

Nä, det är nog fri klädsel som råder, och folk har allt från kavajer till bomberjackor på sig, beroende på vilken målgrupp det handlar om. Jag kör väl nåt mellanting.

Jag nämnde ju också att jag tänkt satsa på en kapselgarderob med 30 plagg under de två närmaste månaderna, och jag lovar att visa er sen. I ärlighetens namn har jag ju inte plockat fram allt än utan tar det lite efter hand. Men om en vecka eller så, borde jag väl ha alla plagg klara.

Lilla fröken sover för tillfället, men bara hon vaknat och fått i sig lite mellanmål tänkte vi åka och hälsa på kusinerna! 

You Might Also Like

0 kommentarer