Rastlöshet och rabattkod

mars 03, 2017

Inlägget innehåller affiliate-länkar

Usch, nu börjar detta klottväder gå oss lite på nerverna. Igår och i förrgår har vi bara varit inne, men idag måste vi verkligen försöka ta oss ut nånstans - om så bara till affären - för vi höll båda två på att börja klättra på väggarna igår.Det går inte att vara hemma två dagar i rad med en (nästan) tvååring. Hon blir liksom så...påhittig, och det enda jag hinner göra är att springa efter henne och kolla vad hon hittar på och att hon inte utgör en fara för sig själv. Hemmet ser ut som att en tornado dragit fram (det har det ju också!) och man blir liksom så slut i huvudet.

I vanliga fall är hon ju nöjd hemma och gillar att hjälpa till med det som jag gör, men rastlösheten slår som sagt till ifall vi inte tar oss ut emellanåt. Och då är det lite pest eller kolera när det är plaskblött ute, och det dessutom öser ner snöblandat regn.

Jag somnade faktiskt på soffan igår kväll, efter maten medan övriga familjemedlemmar satt i köket och ritade. Så trött var jag.

Ja, men fredag idag då? Ingen lekträff eftersom det är sportlov, men vi får väl ta en stadsrunda eller något, gå på café eller biblioteket eller vad som helst. Det har snöat över natten så marken är vit igen, och mer snö lär det väl komma!

Och så ett tips som kanske kan pigga upp denna fredag; Hos Yves rocher får man -33% på hela sortimentet, enbart idag den 3.3.
  

You Might Also Like

0 kommentarer